SWEP uses cookies to make your visit to our web pages as pleasant as possible. By using our services, we assume that you agree to the use of cookies. Further information on data protection can be found in our privacy policy.

Karriär

SWEP är ett globalt företag och det avspeglar sig i våra många olika medarbetare, våra många arbetsroller och vårt breda urval av karriärmöjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att växa inom företaget, och vi värdesätter detta växande. Vår företagskultur uppmuntrar våra medarbetare att vara öppna och kreativa och att ständigt utmana effektiviteten. Vi är medvetna om hur viktigt det är med en vi-klarar-det-attityd, och vi tror på fortlöpande förbättring.

Vi erbjuder många karriärbanor, och därmed kan du som medarbetare forma din egen framtid och utvecklas personligen. Vi är alltid på jakt efter nya talanger till alla olika områden i vårt företag. På våra sidor med lediga tjänster kan du läsa om hur du blir en del av vår värld och du kan kika runt bland de jobb som är lediga just nu.

Vi rekommenderar även att du besöker vår företagssida på LinkedIn. Genom att följa oss får du en intressant inblick i SWEP genom spännande fallstudier och framgångshistorier. Dessutom får du snabbt nys om lediga jobb, eftersom vi fortlöpande uppdaterar våra sidor. Intressanta intervjuer och berättelser från våra medarbetare är också en naturlig del av flödet.Bli en del av SWEP genom att klicka på länken ovan och trycka på knappen "follow". Välkommen till vår värld!

Visste du att SWEP årligen tillverkar 3 300 000 produkter, levererar dem i 55 000 leveranser till 8000 kunder i 91 länder, som betalar för produkterna med 26 olika valutor?