Bli vår nästa SWEP-återförsäljare

Utforska och utveckla möjligheterna för lödda plattvärmeväxlare i ditt område.

SWEP är en världsledande tillverkare av lödda plattvärmeväxlare (brazed plate heat exchangers, BPHE) för HVAC-R, industrikylning och uppvärmningsmarknader, som är välkända för kunder över hela världen.

Vi välkomnar dig att ansluta dig till SWEP:s globala återförsäljarprogram - du kommer att få tillgång till

 

 • Globalt varumärke och närvaro med lokala lager, försäljning och teknisk support.
 • Det stora BPHE-utbudet ger dig tillgång till ett stort antal affärsmöjligheter
 • Ledande innovation och kvalitet som är godkänd enligt de främsta globala och lokala normerna.
 • Professionell teknisk utbildning - på alla nivåer: Värmeöverföring, produkter och tillbehör.
 • Vägledning om tillämpningar och val av BPHE med SWEP:s egna lättanvända programvara.
 • För långvariga affärspartner till SWEP erbjuder vi också kommersiell vägledning och marknadsstöd som kan innehålla överföring av kunder och intresseförfrågningar.
Vi välkomnar återförsäljare med nedanstående profil som partner till oss 
 • Ambition och påvisad marknadskompetens för att aktivt utveckla BPHE-branschen.
 • En aktiv säljstrategi med ambitiösa mål för omsättning och tillväxt.
 • Kundtjänst på hög nivå. 
 • Kunskaper i affärsmässig engelska när så erfordras.
 • Ekonomisk stabilitet.

Är du redo att bli SWEP-återförsäljare?

Kontakta oss

 

När du ansluter till SWEP:s återförsäljarprogram

Som återförsäljare är du en mycket viktig kontaktperson både för oss och våra kunder. Tid är en kritisk faktor och det finns ingen tid att förlora på strul i produktionen - våra kunder behöver ha näraliggande hjälp med att tillhandahålla de rätta delarna snabbt.

När du blir SWEP-återförsäljare ansluter du dig till oss i vår strävan att göra världens energikonsumtion effektivare och att bidra till en mer hållbar värld.

SWEP:s återförsäljarprogram är baserat på en klassificering i tre steg, vilket innebär ett högre ömsesidigt engagemang och därmed ökande lönsamhet för alla.

 

Läs mer nedan om de värden du får tillgång till som SWEP-återförsäljare:


Trovärdighet hos ett ledande varumärke

SWEP är ett globalt varumärke och ledare i sin bransch. SWEP står för teknisk kunskap, innovationsdrivande lösningar, energieffektivitet och tillförlitlighet. Med SWEP i din produktportfölj ökar du din trovärdighet, och lägger till varumärkeskapital till din verksamhet.

Tillgänglighet genom global närvaro

SWEP har tillverkning på fem olika platser i tre världsdelar för att garantera tillgänglighet och anpassning till lokala förhållanden. Våra många lager och etablerade logistiknätverk säkerställer snabba och tillförlitliga leveranser. Standardprodukter som finns på lager kan skickas samma dag. Våra vältränade försäljnings- och tekniksupportteam runt hela världen kommer dessutom att stödja dig och dina kunder närhelst det behövs.


Det största utbudet av lödda plattvärmeväxlare

SWEP har det största produktutbudet av BPHEs, något som öppnar upp en rad spännande affärsmöjligheter för dig. Vår tillbehörsutbud gör det ännu enklare att göra affärer.

Ledande innovation

SWEP:s forskning och utveckling leder och driver utvecklingen av BPHE-teknik. Genom ditt återförsäljarskap får du tillgång till de senaste lösningarna i branschen.

Kvalitetssäkring genom godkännanden

Alla SWEP:s BPHE-produkter är godkända av ledande oberoende internationella tredjepartsorganisationer. Vi har dessutom konstruktionsgodkännanden från många oberoende organisationer, globalt såväl som lokalt.

Utbildning och kunskapsdelning

SWEP:s återförsäljarskola erbjuder kurser i många ämnen och format, från grundläggande värmeöverföring till tillämpnings- och produktkunskap, framtidsutsikter för köldmedier etc. Kurserna genomförs med fysiska möten, webbinarier och självstudier.

Vägledning om tillämpning och val av BPHE

Du kommer att ha tillgång till SSP, som är det mest omfattande verktyget för exakt beräkning och val av rätt BPHE för din kund. Våra applikationsshandböcker tillhandahåller en omfattande kunskapsbank och är tillgängliga online. Utöver SSP är även våra snabbvalsguider väldigt hjälpsamma i enklare fall.

Marknadsföringsverktyg

SWEP kommer att tillhandahålla ett stort antal verktyg för att understödja dina kampanjer: återförsäljarinformation på swep.net, affischer, broschyrer, nyhetsbrev, kampanjrelaterade kläder osv. Klassificeringscertifikat och andra symboler, i tryck och digitalt, kommer också att erbjudas.
SWEP är din långsiktiga affärspartner. Vår kommersiella vägledning och vårt marknadsstöd kan också omfatta överföring av kunder och intresseförfrågningar. Kontakta oss idag.