AHRI Certified-produkter

Verifierad prestanda för dina VVS-system 

Om du är ute efter den extra trygghet som tredjepartsverifierad prestanda ger, bör du kika på SWEP A-serien. Dessa var de första lödda plattvärmeväxlare (BPHE) som certifierades av AHRI (Air-Conditioning, Heating, and Refrigeration Institute) och lämpar sig väl för VVS-, fjärrvärme- och fjärrkylningstillämpningar.

AHRI:s certifieringsprogram är välkända kontrollörer av prestanda inom uppvärmning, luftkonditionering och kommersiell kylutrustning. De produkter som är knutna till ett program testas årligen av oberoende tredjepartslaboratorier, på uppdrag av AHRI, för att verifiera att produkterna uppfyller angiven prestanda i datablad och urvalsprogramvara (SSP i vårt fall).

Detta gör det möjligt för köparna att utvärdera och jämföra produkter på ett rättvist sätt när de ska välja produkter till sina VVS-installationer. Som vår kund kan du känna dig tryggt förvissad om att SWEP A-serien kommer att tillhandahålla den prestanda du behöver, samt utgöra en tillförlitlig och effektiv lösning som inte behöver några ytterligare fälttester. 

SWEP A-serien är certifierad enligt följande AHRI-certifieringsprogram: Liquid to Liquid Brazed & Fusion Bonded Plate Heat Exchangers