Anpassning

Delad expertis ger det bästa resultatet

 

Hos SWEP använder vi vår tillämpningsexpertis, innovativt tänkande och personligt engagemang för att optimera varje kunds system. Detta har gett oss ett pålitligt rykte hos många världsledande tillverkare av uppvärmnings- och kylningsutrustning. Tillsammans skapar vi produkter för framtiden.

Smartare värmeöverföring

Vår lödteknik minskar utrymmesbehovet och livscykelkostnaden avsevärt – och erbjuder en miljömässigt överlägsen lösning. Med oss som din partner får du tillgång till marknadens bredaste sortiment av Lödda plattvärmeväxlare (BPHE), från den minsta storleken till den högsta kapaciteten, för både känsliga och aggressiva tillämpningar samt med godkännanden från tredje part för tillförlitlig prestanda.

Skräddarsydda och väl beprövade

Delad expertis och integrerad utveckling gör det möjligt för oss att optimera varje kundlösning. Eftersom varje tillämpning är unik tycker vi att den förtjänar en väl beprövad teknik med en kostnadseffektiv prestanda. Vi bygger optimala kombinationer av plattdesign, material och anslutningar från standardkomponenter. Detta modulära koncept säkerställer maximal effekt samtidigt som vi kan erbjuda snabba leveranstider.

Godkännanden från tredje part för kvalitet och säkerhet

Varje år lämnar omkring 3,5 miljoner värmeväxlare våra fabriker runt om i världen. Automatiska integrerade presslinjer garanterar en genomgående hög kvalitet, och vi kontrollerar alla nya produkter i vårt värmeöverföringslaboratorium. Alla SWEP:s anläggningar är ISO 9001- och ISO 14001-certifierade. Vi erbjuder fullständig spårbarhet och de flesta certifieringar som är relevanta för värmeväxlingsfunktioner.

Unikt beräkningsprogram

Vårt unika beräkningsprogram SSP möjliggör avancerade värmeväxlingsberäkningar och -val. Allt du behöver göra är att mata in indata för din tillämpning, så presenterar SSP omedelbart den optimala BPHE-lösningen. Med ett intuitivt användargränssnitt på en rad olika språk, har programmet blivit mycket populärt bland ingenjörer runt om i världen. SSP-programmet finns tillgängligt kostnadsfritt på vår webbplats.