SWEP uses cookies to make your visit to our web pages as pleasant as possible. By using our services, we assume that you agree to the use of cookies. Further information on data protection can be found in our privacy policy.

Vindkraft

SWEP lödda plattvärmeväxlare (BPHE-värmeväxlare) är en nyckelkomponent i kraftöverföringar från vindkraftverk och hydraulsystem. Förmågan att integrera systemkomponenter är en viktig del av underlaget vid beslut om investering i en värmeväxlare. Genom att dimensionera oljekylarna med hög precision för drift i ett smart system uppnår vi optimal drifttemperatur samtidigt som systemeffektiviteten maximeras. Vår spjutspetsteknik och vårt stora produktsortiment gör att vi kan tillhandahålla de mest kompakta och energieffektiva lösningar på marknaden.

Vi erbjuder de mest kompakta lösningarna för vatten-/glykolblandningskylare för frekvensomvandlare och för systemintegration med generatorkylsystem, samt för avjoniserat vatten i konverterare med medelhög spänning.

Relaterade produkter

B80AS

B80AS

B80AS bygger på den framgångsrika 80-plattformen och tillför fördelarna med vår patenterade AsyMatrix®-teknik för att tillhandahålla ökad termisk prestanda och minskat tryckfall. B80AS har samma fysiska egenskaper som den nuvarande B80, vilket gör att den kan användas som en extra förbättring i…

B85

B85

B85 är en ytterst effektiv värmeväxlare med en högre termisk prestanda än någon annan jämförbar produkt. B85 är det perfekta valet för högpresterande kondensorer och krävande värmeöveföringstillämpningar. De stora portarna gör att produkten klarar av höga kapaciteter. Ett mindre tryckdjup, jämfört…

B120T

B120T

B120T är specialkonstruerad för att klara krävande uppvärmnings- och industriella tillämpningar, oftast vatten-vatten-tillämpningar och oljekylare. Produkten har bidragit till den snabba övergången till hårdlödda plattvärmeväxlare (BPHE) från traditionella packningsförsedda platt- och…

B427

B427

Effektiva B427 har fyra olika plattyper, vilket gör den enkel att anpassa i en rad olika uppvärmnings- och industriella tillämpningar. Med 4"-kopplingar kan den hantera vattenflöden på upp till 156 m³/t (686 gpm).

All-stainless

All-stainless

All-Stainless is a range of durable, compact, and efficient BPHEs for the most demanding applications and the ideal choice for industrial and utility applications that impose high demands on corrosion resistance and have a low tolerance for contamination.