SWEP uses cookies to make your visit to our web pages as pleasant as possible. By using our services, we assume that you agree to the use of cookies. Further information on data protection can be found in our privacy policy.

Effektdistribution

Vattenkyld kraftelektronik och transformatorer är de mest effektiva sätten att öka kraftdensiteten i kompaktsystem och inkapslingar. Vi har lång erfarenhet av att leverera både lödda plattvärmeväxlare (BPHE) och packningsförsedda MINEX M10 för låg- till högspänningssystem.

Våra modeller i 100 % rostfritt stål är idealiska för kylning av avjoniserat vatten och glykolblandningar. Vi har andra modeller som lämpar sig för transformatorer som kräver dubbla mantlar/väggar.

Relaterade produkter

M10

M10

Minex är en hybrid, där en lödd värmeväxlare (BPHE) kombinerats med en gummipackad värmeväxlare (PHE). Det är en kompakt enhet, och behöver därför inte ramar eller stativ som en traditionell PHE.  Packningar och kanalplattor erbjuds i ett antal utföranden och kan varieras fritt sinsemellan, i samma…

B10T

B10T

B10T erbjuder effektiva värmeväxlingslösningar för ett brett kapacitetsintervall, och kan snabbt och enkelt anpassas till en rad olika tillämpningar. Produktens kompakta storlek, mångsidighet och utmärkta värmeöverföring gör den till det perfekta valet för både enfas- och köldmedelstillämpningar.

B16

B16

B16 är specialkonstruerad för enfastillämpningar, och har skräddarsytts för att hantera kapaciteter och specifikationer för fjärrvärmesubstationer, elementkretsar och kranvattensuppvärmningstillämpningar med mycket skiftande kapacitet. Dessutom är B16 ett mycket bra val för oljekylning. 

B85

B85

B85 är en ytterst effektiv värmeväxlare med en högre termisk prestanda än någon annan jämförbar produkt. B85 är det perfekta valet för högpresterande kondensorer och krävande värmeöveföringstillämpningar. De stora portarna gör att produkten klarar av höga kapaciteter. Ett mindre tryckdjup, jämfört…

All-stainless

All-stainless

All-Stainless is a range of durable, compact, and efficient BPHEs for the most demanding applications and the ideal choice for industrial and utility applications that impose high demands on corrosion resistance and have a low tolerance for contamination.